قیمت بست فلزی به عوامل مختلفی همچون جنس بست، سایز، مقاومت آن، استانداردهای تولید، روکش بست، تعداد، برند و شرکت سازنده بستگی دارد.
در کنار برند W&E مجموعه وبرا بست های کمری را در سایر برندهای معتبر ایرانی و خارجی نیز در اختیار کاربران قرار می دهد که شامل:
اتصالات جوشی مانیسمان بدون درز مشاهده همه موارد این دسته >
این بست یکی از کاربردی ترین و رایج ترین بست های موجود در بازار است. بست کمری استاندارد را فقط یک بار می توان استفاده کرد.
بست های کمربندی در سال ۱۹۵۸ برای اولین بار توسط کمپانی توماس و بتس ایجاد شد که در آن زمان برای کنترل کردن سیم های هواپیما به کار می رفت و بعد ها تنوع و کاربرد های آن افزایش چشم گیری پیدا کرد.
در این مطلب، به معرفی بستهای کمربندی، انواع، مزایا، مشخصات فنی و کاربردهای آن پرداختیم. این محصولات، به سهولت در اجرای ساپورت در تاسیسات قابل استفاده هستند. ضمن آن که هزینه پایینتری نسبت به سایر انواع بست دارند. از جمله پروژههایی که میتوان از بستهای کمربندی در آنها استفاده کرد، دستهبندی کابل در اتاقهای سرور، کابلهای برق در ساختمان، لولههای کم قطر، نصب اتیکت یا علامت بر روی محصولات و نصب علائم و تابلوها بر روی میله فلزی هستند.
خصوصیت اصلی تمامی بست های تولید شده، مقاومت آن ها در ??????? ??? ????? مقابل موادی مانند گریس، مواد شیمیایی، برخی مواد روغنی و… می باشد.
اتصالات جوشی فشار قوی ساکت ولد مشاهده همه موارد این دسته >
در خصوص بستن شلنگی که از آن سیالاتی مانند آب، نفت، گازوییل و مواد شیمیایی عبور میکند هم باید این نکته را مدنظر قرار دهید.
بست های کمربندی در مدل های پلاستیکی و فلزی قابل دسترسی می باشند.
این جمعکنندهها علاوه بر اینکه در اندازههای مختلف تولید میشوند، از مواد متنوعی نیز ساخته میشوند.
بست استنلس استیل فاقد روکش، قابلیت بکارگیری در محیط های رو باز و همچنین بست نمودن وسایل سنگین را دارا است.
بهتر است برای استفاده از وسایل سنگین و بزرگ از بست های کمربندی فلزی استفاده کنیم تا در عملکرد آن اختلال ایجاد نشود.
شلنگ پکیج و فن کویل شلنگ فن کوئل شلنگ پیسوار برندها